Lilys första dag 16/6

När natten hade blivit dag så fick Sigge gå ut igen och Lily fick fortsätta utforska sitt nya hem i lugn och ro.
Hon gjorde sig snabbt hemmastadd och charmade sin nya familj med lek, bus och härligt kurrande !!
Hon hittade ett bra gömställe, i en låda i vardagsrumsbordet.


När Sigge och Lily fick syn på varandra frästes det och morrades. Båda två gjorde sig så stora och farliga som möjligt. 


Sigge var nyfiken och vågade sig närmare.


Fräääääs! - Kom inte föör nära...


Lek lättar på stämningen.


Men de var fortfarande tvugna att hålla koll på varandra.Fräsandet och morrade avtog sakta men säkert.Lilys första kväll 15/6

Den stora dagen hade äntligen kommit!

Dagen då vi åkte och hämtade vår lilla prinsessa.


Nu var det dags för lilla Lily att hoppa in i reseburen och åka från sitt hem i Vallentuna till sitt nya hem på Lidingö. Spännande!


Medan vi tog in Lily i huset fick Sigge vara ute och ha det skönt så att Lily kunde utforska sitt nya hem i lugn och ro. Vi skulle sedan hålla dem skilda i ett dygn innan det var dags för dem att träffas.


Nu har Lily kommit in i Tinas rum där hon skulle spendera natten. Det var lite läskigt att gå ut ur buren, vilket är förståligt!


Men efter ett tag smög hon ut ur buren och började se sig omkring.
När Lily hade gjort sig hemmastad i Tinas rum så tog vi upp henne så hon kunde se övervåningen också. Hon kände sig trygg i reseburen med den gosiga bädden i som Carmen sytt till Lily och Sigge, så hon höll sig kvar i den en hel del under tiden hon var på övervåningen.


Första natten fick Lily sova i Tinas rum. Hon var väldigt duktig och jamade ingenting, det enda ljud som hördes från lillkissen var "kurr kurr kurr"

Välkommen Lily!Den här bloggen handlar om oss!

Här kan du läsa om oss!  Isrosens Inari, även kallad Sigge                                       Starskys Gamma, även kallad Lily

Välkommen till min nya blogg!

Familjen katt

Vi är en kattälskande familj som bor på Lidingö utanför Stockholm. Den här bloggen handlar om våra två fina Sibiriska katter. De heter Isrosens Inari född i mars 2010 som vi kallar Sigge, och Starskys Gamma född i mars 2011 som vi kallar Lily.

RSS 2.0